Update på min skade

Det går fremmad med skaden i akillessenen. Jeg har været til fysioterapaut, og fået nye såler i mine løbesko. Derudover laver jeg nogle øvelser, som jeg har fået fra fysioterapauten. Jeg har måttet nedsætte min træningsmængde meget, men jeg træner stadigvæk 4-6 gange om ugen.

De nye såler i mine løbesko har virkelig hjulpet, og jeg har ikke haft smerte i min akillessene siden jeg fik dem. Så nu skal jeg bygge min løbetræning langsomt op, og sørge for at blive ved med at lave øvelserne. Jeg skal til fysioterapeuten igen d. 6. april.

Nyt på bloggen

I stedet for, hver uge at skrive et nyt indlæg omkring ugens træning, så har jeg valgt at gøre det såldes, at jeg lægger al min træning under menupunktet ‘Træning’, eller du kan følge dette link www.liverunning.dk/kalender.

2 Comments

  1. God bedring. Står i samme situation… Så good luck… jeg ved hvor frustrerende det er ikke at kunne performe som man vil.

  2. Hej Jens,

    Tak for det. Ja, det er virkelig træls! Ønsker også dig god bedring med din skade.

    Hilsen Jan

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>